Volwassenen

Bij Stap voor stap kun je rekenen op een persoonlijke benadering en professionele begeleiding. Of je nu de voorkeur geeft aan activiteiten in een kleine groep of liever individueel werkt, wij zorgen ervoor dat je de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Ontdek de mogelijkheden om samen met ons te groeien, terwijl je geniet van het buitenleven en de rustgevende omgeving van onze zorgboerderij.

Bij Stap voor stap bieden we deskundige begeleiding in de vorm van dagbesteding, begeleiding en coaching aan volwassenen vanaf 18 jaar. Onze focus ligt op diegenen die, om welke reden dan ook, tijdelijk of permanent niet kunnen deelnemen in de reguliere maatschappij. Bij ons sta jij als individu centraal! We hanteren geen specifieke leeftijdsgroep of beperking. De reden waarom iemand bij onze zorgboerderij komt is zeer divers en kan variëren van psychiatrische problematiek, autisme, verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel tot burn-out.

Wat het verschil maakt, is dat we geloven in de kracht van affiniteit met dieren, de natuur en het leven op de boerderij en daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar een (tijdelijke) plek om structuur te vinden in je week, sociale contacten op te doen, een bijdrage te leveren aan de werkzaamheden op de boerderij of jezelf op je eigen tempo te ontwikkelen – bij ons ben je aan het juiste adres.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.