Werken bij Stap voor Stap
Stap voor Stap team

Werken bij stap voor stap

Stap voor Stap heeft een leuk divers team dat bestaat uit enthousiaste professionals, vrijwilligers en stagiaires met verschillende expertises. Samen dragen we bij aan de groei en ontwikkeling van onze deelnemers. Daarnaast is er ook ruimte voor persoonlijke en professionele groei. Stap voor Stap is een erkend leerbedrijf en is met enige regelmaat op zoek naar versterking voor ons team! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of bekijk onze openstaande vacatures hieronder.

Vacatures

Voor deze functies zoeken we momenteel versterking:

Samen stap voor stap

Stagiair(e)

Ieder schooljaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste stagiaires die ons team komen versterken! Ben jij iemand die actief is, van aanpakken weet en zich graag inzet voor een diverse doelgroep? Lees dan snel verder!

Contact

Open sollicitatie

Geen openstaande vacature gevonden die aansluit op jouw interesses maar wil je toch graag solliciteren? Ook dan komen we graag met je in contact! Stuur ons gerust een bericht met je cv en motivatie.

Collega's aan het woord

Ze vertellen je graag waarom werken bij ons zo leuk is:

Je krijgt bij Stap voor Stap de kans en het vertrouwen om je te ontwikkelen. Het contact met de deelnemers laat je hart sneller slaan. In de buitenlucht met mens en dier op een prachtige locatie en niet eens het gevoel hebben dat je aan het werk bent.. mooier kan toch niet?!”

Kim Mickers

Kim

Begeleider

"Wat deze werkplek zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om deelnemers te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling. Het zien van groei, zelfstandigheid en zelfvertrouwen bij deelnemers maakt het werk buitengewoon waardevol!"

Sanne hondencoach

Sanne

Begeleider & hondencoach

"Als stagiaire bij Stap voor Stap ontdek je diverse doelgroepen en leer je enorm veel. De groep jonge energieke collega's maken het werk extra leuk en begeleiden je met plezier in dit leerproces. Ik kijk terug op een leerzame stageperiode op de zorgboerderij."

Stap voor Stap team

Floor

Stagiaire
Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken.