Zorgboerderij Stap voor stap

“Jij mag er zijn met al je buien, als je lacht of even niet.

Wanneer je hoofd soms wat te vol zit en je het even niet meer ziet.

Wees gewoon de jij die er is op dit moment.

Je hoeft van mij nooit anders te zijn dan wie jij nu bent…”

Krachten en talenten

Wij geloven dat ieder van meerwaarde is. Op de boerderij heeft ieder zijn talent. Niet je problemen of beperkingen staan centraal, maar juist jouw krachten, kwaliteiten en de mogelijkheden.

Persoonlijk

Onze begeleiding is persoonlijk, betrokken, warm en heeft oog voor mogelijkheden en kansen. We bieden maatwerk en veel is mogelijk. En juist daardoor voel je ruimte om te ontdekken, te ervaren en op die manier vertrouwen te krijgen, zodat je je krachtig voelt.

Er mogen zijn

Bij Stap voor Stap zijn we van mening dat ieder mens waardevol en uniek is. Je bent bij ons welkom om te ervaren dat je er mag zijn, je talenten kunt (her)ontdekken en je mag ontwikkelen op een manier en tempo waar je je prettig bij voelt. Je krijgt zoveel vrijheid als je wilt en zoveel nabijheid als nodig.

Een bijzondere omgeving

Wij geloven in de kracht van de natuur en het contact met dieren. De boerderij biedt veel ruimte en ligt aan de rand van een bos. Er zijn een tal van activiteiten te ondernemen: paarden, kleinvee, boerderij werkzaamheden, werken in de tuin, wandelen in het bos, creativiteit. Er is voor ieder wat wils en wat te leren.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken. Je mag natuurlijk altijd langskomen.
Het liefst op afspraak.