Vrijetijds-besteding

Vrijetijdsbesteding

Op woensdagmiddag is de boerderij speciaal voor kinderen en jongeren. We bieden groepsbegeleiding en individuele begeleiding.
De boerderij is een plek waar kinderen en jongeren kunnen ontladen en opladen in de natuur. Samen voor de dieren zorgen, leren, met elkaar spelen, ervaren en ontwikkelen. En bovendien doe je ook nog sociale contacten op.

Er zijn allerlei klusjes te doen die het boerderijleven met zich meebrengt: werken in de stallen, het verzorgen van de dieren, eieren rapen, de geitjes voeren en zo nog veel meer. Daarnaast is er ruimte om van alles te ondernemen, met de paarden en dieren bezig zijn, binnen en buiten spelletjes, koken, houtbewerking etc. De boerderij ligt aan het bos, dus daar zijn we ook regelmatig te vinden voor een heerlijke wandeling met de honden of paarden.

Het aanbod van activiteiten is uiteenlopend en gericht op op sociaal emotionele ontwikkeling, ontspanning, contact met dieren en natuur. 

Stap voor Stap onderscheidt zich door de kleinschalige aanpak, want er zijn maximaal 4 kinderen/jongeren in de groep per begeleider. We vinden een gemoedelijke sfeer en veilige groep belangrijk. 

Contact met het netwerk, korte lijntjes en warme overdracht vinden we belangrijk. We denken graag mee, bijvoorbeeld met scholen of andere organisaties.

Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan gerust contact op om eens vrijblijvend kennis te maken. Je mag natuurlijk altijd langskomen.
Het liefst op afspraak.