Ambulante begeleiding
Ambulante begeleiding

Naast individuele begeleiding, coaching en dagbesteding biedt Stap voor Stap ook ambulante begeleiding in de thuissituatie. Door de unieke setting van de zorgboerderij kun jij jezelf optimaal ontwikkelen. Je werkt aan persoonlijke leerdoelen en doet dit op jouw tempo. 

Zodra jij deze persoonlijke doelen hebt behaald nemen we afscheid en laten we onze ondersteuning los. Soms ontbreekt de benodigde ondersteuning thuis en lukt het niet om de dingen die je geleerd hebt te integreren in het dagelijks leven. Dát vinden wij een gemiste kans! Door onze ambulante begeleiding krijg jij de kans jezelf te ontwikkelen en kun je nog mooie stappen zetten om je zelfvertrouwen te vergroten in het dagelijks leven. Denk aan het doen van een boodschap of het voeren van lastige telefoongesprekken. 

We geloven in een holistische aanpak: een ontspannen dagbesteding op de boerderij is waardevol, maar als je thuiskomt in een situatie zonder structuur dan is die ontspanning van korte duur. Met ambulante begeleiding leer jij de vertaalslag te maken naar het dagelijks leven en voorzien we jou en jouw systeem van handvatten waar je mee aan de slag kunt. Door het zorgaanbod van Stap voor Stap kan er efficiënt worden gewerkt: korte lijntjes, een duidelijke aanpak en vertrouwde gezichten dragen bij aan effectieve ondersteuning. 

Hebben we jouw interesse gewekt voor onze ambulante begeleiding? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze website. We nodigen je graag uit voor een kennismaking op onze zorgboerderij! 

Ambulante zorg
Wil je meer weten over ambulante begeleiding? We nodigen je graag uit voor een kennismaking op onze zorgboerderij!